txt-slider-homepage

Ontdek high-end geurbeleving.

Geluid, beeld en licht versterken dagelijks onze ervaringen. Scenter helpt je met high-end geuren nieuwe dimensies toe te voegen. Plaats Scenter bij je thuis of op kantoor en creëer de gewenste stemming. Scenter verrijkt ervaringen door je muziek en licht compleet intenser te laten beleven.

Ontdek Scenter>

Persoonlijk. Slim. Interactief.

Mooodz Scenter is smart, het apparaat herkent geuren aan hun unieke RFID-labels en laat zich vanuit een handige app bedienen. Koppel Scenter aan je Philips Hue verlichting of streaming-service voor een verrijkende geur bij iedere stemming en playlist.  Scenter is zelflerend, verkrijgbaar in vier stijlvolle kleuren en voorzien van een handige oplaadbare accu.
Lees verder>

Mooodz Scenter music speaker

Select & switch. Jij bepaalt.

Scenter biedt ruimte aan voor drie geur cartridges in de onderzijde. Scenter herkent cartridges aan hun unieke RFID-tag. De app toont je een end of life-indicatie wanneer het tijd is om de geuren te vervangen, simpel en snel met de handige easy switch. Een Moood of playlist afspelen waarvoor de juiste geur niet is geïnstalleerd? De app geeft het je automatisch aan en je wisselt in een handomdraai.

Wall Mount

Hang de Mooodz Scenter op met de wandbeugel en laad ‘m eenvoudig draadloos op. Boor eenvoudig en precies op maat met de bijgeleverde boormal om de wandbeugel perfect op te hangen.

Doordacht Dutch Design.

100% Dutch design, pure kwaliteit. Scenter combineert functie en emotie, stijlvol ontworpen voor optimale airflow. Zet Scenter neer, bevestig ‘m aan de wand en verplaats ‘m in een handomdraai. De Scent cartridges vervang je in een handomdraai. Ontdek daarin de stilistische basis van de parfumfles, haute horlogerie en het minimalisme.

mooodz-scenter-orange-2

mooodz-scenter-roseblack

Scenter orange black furniture
Mooodz Scenter green silver furniture

Intuïtieve bediening.

Eenvoudig te bedienen op Scenter zelf, net zo intuïtief en logisch als in de iOS app. Bedien de geurintensiteit als het volume van je Hifi-set, Switch van geur met één druk op de knop. Play en pauze bieden jou de controle. De LEDs zijn duidelijk en indicatief. Scenter is een Scent player: Beleef je Mooodz, play your Scents.

Mooodz App voor iOS.

Bedien Mooodz Scenter vanuit de app, ook op afstand en vooraf geprogrammeerd. Combineer vanuit de app geur met audio in de ruimte. Het hierbij aan toevoegen van tv en licht is de toekomstvisie. Creëer de gewenste sfeer met je favoriete muziek en de juiste lichtsetting. Sla ‘m op indien als favoriet en geniet optimaal van je Mooodz. Intensiveer en herbeleef jouw moment wanneer jij het wilt. Van romantisch of chill tot focus voor optimale prestaties. Deel Mooodz via de social media met vrienden of download ze naar de app. Maak zelfs complete playlists en pas de instellingen aan op jouw persoonlijke voorkeuren. Mooodz zijn vooral persoonlijk, jij bepaalt de intensiteit en het interval.
Enthousiast? Pre-order Mooodz Scenter om er als eerste bij te zijn!

De controle in eigen hand.

Mooodz geuren bedien je vanuit de Scents-omgeving in de app. In één oogopslag zie je de belangrijkste eigenschappen van betreffende geur. Pas de Moood naar wens aan, switch de cartridge in een handomdraai of play voor een intense geurbeleving. Selecteer ondertussen de bijpassende muziek en lichtsetting en sla je gecreëerde Moood op in de app. Alle Scents hebben ieder hun unieke werking.

2-app-screens

Mooodz.

Sla jouw favoriete momenten op als Moood, voorzien van korte aantekeningen en een sfeerfoto. Mooodz koppel je aan een geur, je favoriete muziek en in de toekomst ook de ideale lichtsetting. Je kunt geuren koppelen aan meerdere Mooodz. Sla een verzameling Mooodz op als playlist, voor een romantische avond of intense herinneringen aan die prachtige wereldreis. Speel de verschillende geuren thematisch af met slechts één druk op de knop!

Scenter centraal in je Smart home.

Scenter speelt een hoofdrol in je smart home, klik op de plusjes in de visualisatie voor meer informatie.
Lees meer over de App>